WELLNESS STUDIO I KINNA

Bra att veta

 Din betalning gäller som slutlig bokning.
 För att betala med Actiway – maila mig personnummer, så lägger jag in din betalning där.
 För att betala med ePassi – maila mig först, betala sedan själv via ePassis hemsida.

När du betalar din kursavgift godkänner du att få information och inspiration via mail.
 Kursavgiften betalas endast tillbaka vid uppvisande av läkarintyg.
All träning sker på egen risk. Du tar själv ansvar för dina beslut och handlingar, liksom eventuella konsekvenser av dessa. Din egen försäkring är den som täcker eventuella skador/olyckor.

Mattor, filtar, bolster och yogaband finns i studion.
Yoga utövas barfota. Det kan vara skönt att ha med varma sockar och en tröja till slutet av klassen.
 Ät inte något stort mål mat närmare än två timmar innan din yogaklass för att underlätta för kroppen under klassens gång.

Covid-19

 Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer.
 Enligt pandemilagen ska varje deltagare ha tillgång till 10 kvm, platserna är därför begränsade.
Stanna hemma om du har förkylningssymptom.
Tvätta händerna med tvål och vatten före och efter klass. 
Handdesinfektion finns.
Ta gärna med dig egen yogamatta och filt.

Klassbeskrivningar

Meditativ Yoga

Denna klass fokuserar på lugnare meditativ yoga där andetaget är i fokus i takt med långsamma rörelser. Övningarna är lättillgängliga och relativt enkla för att de flesta ska klara av att vara med. Övningarna sträcker ut och frigör utrymme samt stärker upp främst bålen med syftet att återgå till en sund kroppshållning för att öka energiflödet i kroppen och minska ev smärta. Mellan övningarna stannar vi upp i den magiska pausen för att lära oss att lyssna inåt. Du aktiverar kroppens parasymatiska nervsystem för lugn och ro och stärker kontakten med ditt hjärta och själ. En meditativ yogaklass innehåller incheckning, andning, mjuka rörelser stående, sittande och liggande, meditation och avslappning. Denna yoga passar dig som är ny till yoga eller dig som vill fokusera på självkännedom, återhämtning, stresshantering och inre frid.

Vill du gå en grundkurs i Meditativ Yoga, så finns det en digital version i medlemsportalen. Klicka HÄR för att läsa mer om den.

 

Fysisk Yoga

Detta är en fysisk lekfull yogaklass som ger styrka, balans, renar kroppen från gifter och slaggprodukter, dämpar stress och spänning och ökar smidigheten och rörligheten. Denna klass passar dig som vill använda din fysiska kropp för att landa i dig själv och bygga upp din inre kraft och styrka på ett medvetet sätt. Du får fart på livsenergin, prana, som flödar längs med ryggraden och ger ökad inre kraft och livsenergi. Yogan hjälper dig också att bli fysiskt och mentalt starkare. Klassen innehåller incheckning, andning, solhälsningar, stående, sittande och liggande asanas (yogapositioner) och vila. Du behöver kunna stötta kroppen på dina handleder för att delta på denna klass. 

Är du helt ny till fysisk yoga rekommenderar jag dig att gå min grundkurs i Fysisk Yoga för att ta del av grunderna. Den finns digitalt i medlemsportalen. Klicka HÄR för att läsa mer om den.

 

Privat yoga i grupp

Är ni ett slutet sällskap som vill yoga tillsammans?
Jag sätter ihop en yoga klass som passar er.
75 min yoga med mig, Lina Paulsén i min lokal i Kinna, 1500 kr.
Maila mig för lediga tider!

 

Använd ditt friskvårdsbidrag!