Hej! Det är jag som är Lina.

Med mina unika gåvor, talanger och erfarenheter guidar jag själfulla kvinnor till uppvaknande, läkning och expansion så att de kan leva sin sanning i harmoni med universum.

Min story

När jag var 2,5 år hade jag tre småsyskon. Jag har en story av att ha haft fokus utanför mig själv tex genom att ha tagit ansvar för andra på bekostnad av mig själv. Jag har haft utmaningar som ätstörningar, inre stress och oro, beslutsångest, varit osäker på vem jag är och sökt bekräftelse hos andra.

Det sägs att vårt livssyfte brukar visa sig för oss innan vi är 10 år. Redan som barn var jag bra på att förstå och känna in människor samt pedagogisk och bra på att leda andra. Jag var den som fick förklara när någon inte förstod och den som fick medla när missuppfattning uppstod.

Efter Naturvetenskapliga programmet på gymnasiet gick jag teater och musikallinje på folkhögskola. När jag var 19 år började jag jobba med hälsa och har fortsatt i branschen sedan dess. Jag har en treårig högskoleutbildning i Management inriktning hälsopromotion som jag kompletterade med en termin i Kalifornien för ännu mera hälsa och välmående. Jag har i stort sett aldrig slutat studera. Det har blivit kurser och utbildningar i allt från träning, kost och tankens kraft till yoga, meditation och shamanism.

Jag har kombinerat arbete med studier och senare egenföretagande med deltidsanställningar. Jag älskar livet och vill ta vara på det medan jag är här.

På min resa genom mitt uppvaknande har jag upplevt en del utmaningar och "käftsmällar". De senaste har varit fysiska symtom och jag har fått gå djupare in i mig själv och min själ för att känna in vad smärtan vill säga mig.

Jag är helt övertygad om att vi är med om saker för att hjälpa andra som går igenom liknande efter oss. Allt för att höja medvetandet så att både vi och universum kan expandera.

Jag har en gåva att se människors ljus och helhet även om de själva anser sig "trasiga". Jag ser det som att när saker händer oss är det själen som talar till oss genom intuitionen och sinnena i vår fysiska kropp för att intellektet ska förstå och vi ska vakna och höja vårt medvetande. När vi expanderar, expanderar universum.

HEL = Ljus ♡ Mörker

Hösten 2020 låste sig tre revben uppe vid axlarna som fick mig att påbörja en healingresa.

Senare den vintern vaknade jag på natten mitt i en dröm. Jag drömde att gudinnan HEL stod jämte mig. Hon var lång och stor och hälften mörk, hälften ljus. Med en lugn och vänlig röst förklarade hon för mig att vi alla består av både ljus och mörker och när vi tillåter båda att finnas känner vi oss hela.

HEL för mig är:
1. Först och främst att förena kropp, själ och sinne och låta dessa samarbeta som det mänskliga väsen det är.
2. Att omfamna både ljusa och mörka drag/sidor inom oss själva.
3. Att lära känna vår egen feminina och maskulina energi, de som styrs av varsin hjärnhalva, och låta dessa två dansa tillsammans genom livet.
4. Att känna och uppleva att vi är en del av något större och att vi lever i samklang med universums energier.