Soulbiz Network

Välkommen in i gemenskapen!
 
Ett nätverk för dig själfulla, högkänsliga kvinna som vill ta hand om dig själv och leva i samklang med din själ och din sanning. För dig som dessutom är eller funderar på att bli entreprenör och vill att ditt företag ska vara i linje med ditt hjärta. För dig som vill ha stöttande “kollegor” som du kan bolla dina idéer med. Här delar vi erfarenheter och lyfter varandra. 

Nätverket körs i en sluten facebookgrupp. Varje ny månad får du ett fokusområde med tillhörande uppgifter för att jobba med att utveckla dig själv och ditt företag.

Syftet med nätverket är att:
– ge dig klarhet i vem du är.
– ditt företag ska utstråla vem du är.
– du ska öka din synlighet och öka din kundbas.
– du ska dra till dig de kunder som verkligen söker just dig.
– du ska lära dig tips och tricks för att få en proffsigare outlook.

Förutom ovanstående punkter har du tillgång till all kompetens och erfarenhet som Lina och resten av gruppen besitter. Vi har olika bakgrund och erfarenhet och tillsammans lyfter vi och peppar varandra framåt. Tillsammans är vi starka. Genom att vara och verka i linje med oss själva och vår sanning kommer vi att dra till oss just de kunder som vi ska ha. Det finns en mening med att vi alla är olika, det är det som gör oss unika. Det ska vi betona. 

Var ditt unika, speciella jag i stället för en sämre kopia av någon annan.
Vem är du? Vad är dina speciella gåvor och talanger? Vad är ditt unika budskap till världen?

1200 kr för 2021 års medlemskap!
Du kan ansluta till gruppen när som helst under året. Allt material ligger kvar i facebookgruppen. Du tittar och jobbar med materialet när det passar dig. Du har tillgång till gruppen hela år 2021.

1. Betala på hemsidan.
2. Ansök om att få gå med i den privata facebookgruppen Soulbiz Network

Hjärtligt välkommen in ♥