Membership

♥ Medlemsportalen laddas med yogaövningar, meditationer, föreläsningar/short talks och övningar för självutveckling och self-care.

♥ Syftet är att inspirera dig till att stärka kontakten med hela DIG.  Att du ska känna att du är en helhet av kropp själ och sinne och att inspirera dig till att ta hand om alla delar av dig.

♥ Eftersom portalen fylls på allt eftersom erbjuder jag alla som köper ett års medlemskap premiärpris 1200 kr innan 31/1 2021!
Vill du hellre betala per månad gör du det för 200 kr/mån som förnyas automatiskt tills du själv stoppar det via din medlemsida.
Vill du betala med Actiway? Maila info@linapaulsen.se
 
♥ Vill du ha mig, Lina, som coach vid sidan av din utveckling?
Även om du har all information och kunskap du behöver kan det ibland vara så att du behöver ha någon som håller dig i handen på vägen. Någon som har gått resan innan dig, som vet vad du går igenom. Någon som kan stötta och vägleda dig framåt när dina rädslor och begränsande övertygelser håller dig tillbaka. Jag kan vara den personen. Om det resonerar med dig, köp till coaching så fördelar vi coaching-timmarna över en period som passar dig. 
Boka dina coaching-tider på www.boka.se/linapaulsen
 
Hjärtligt välkommen ♥

Observera!
* När du betalar för ett år avslutas medlemskapet automatiskt efter ett år.
* När du betalar medlemskapet per månad förnyas det automatiskt varje månad.
Du kan enkelt avsluta medlemskapet när du loggar in på din sida.