Healing, expansion och livskraft!

När vi jobbar tillsammans tar jag hänsyn till HELA ditt väsen; fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt.

Vi tittar på vad du har varit med om, vart du är idag, vart du önskar vara och vad som står i vägen.

Ingen session är den andra lik. Jag jobbar intuitivt och säger och gör det jag får till mig.

Sessioner är för dig som

♡ vill ha en förändring.
♡ vill hitta tillbaka till dig själv.
♡ vill stärka din intuition.
♡ vill leva mer i nuet.
♡ vill njuta mer av livet.
♡ känner att något skaver och håller dig tillbaka.
♡ vill hitta ett lugn inuti dig själv oavsett hur mycket du har runt omkring dig.
♡ vill känna lätthet istället för kamp.
♡ vill leva helhjärtat

Holistiskt synsätt

Jag har jobbat med min egen och andras hälsa i över 20 år och under denna period använt olika verktyg inom nedanstående områden.
Jag har ett holistiskt synsätt på hälsa där jag värdesätter att jobba med helheten för att få till en varaktig och hållbar förändring.


FYSISKT
Din kropp är din farkost. Lär dig lyssna på din kropps behov och leva i samklang med din kropp. Då har du en farkost full av energi och livskraft som kan ta dig på en fantastisk resa genom livet. Din kropp kommer också att ge dig signaler och vägledning längs med livets resa om du bara är villig att lyssna.

MENTALT
Ditt sinne har en logisk beskyddande del som gör allt för att hålla dig trygg och borta ifrån obekvämlighet. Ibland behöver vi utmana sinnet och ta ett steg utanför vår bekvämlighetszon för att utvecklas. En annan aspekt av att jobba med det mentala är våra 60-90 tusen tankar som vi har per dygn. Detta är tankar som kommer och går och 95% av dom är samma som igår, vilket innebär att du har 5% chans till nytänk. Om du har mycket nedåtgående tankespiraler kan det vara aktuellt att jobba med att byta ut dina tankar så att dom blir din peppande assistent som hejar på dig i alla lägen!

EMOTIONELLT
Under våra levnadsår samlar vi på oss erfarenheter och åsikter som lägger sig som lager runt vår essens, vår sanning. Exempelvis trauman eller händelser som vi då uppfattade som jobbiga. Dessa händelser kan då ha skapat skyddande tanke- och beteendemönster som begränsar oss från att vara i vår sanning och helt blomma ut i vår fulla potential. Jag ser det som "sår" som vi har inom oss som sinnet skyddar oss ifrån att känna genom vissa tankar och/eller beteenden. När vi vågar möta dessa "sår" och känslor med kärlek, bekräfta dom och förstå dom, transformeras dom till energi och livskraft.

SJÄLSLIGT
Vår själ vet vår högsta potential. Det är vi själva, våra tankar och emotioner, som står i vägen. Intuitionen är en inre visdom som vi alla har, den är snabbare och klokare än vårt logiska sinne. När du är villig att släppa kontrollen över livet för att istället ta emot vägledning kommer synkronicitet och oanade möjligheter att visas för dig. Intuition är precis som kondition en färskvara och det blir lättare ju mer vi tränar.

Så här går en session till

♡ Mina sessioner sker över telefon. Både jag och klienten har headset.
 
♡ Sessionen börjar med samtal om nuläge och bakgrund. Sedan lämnar jag över och tonar in mig på din energi. Vi går in i en guidad meditation där du får uppleva en resa som ofta är förlösande och läkande.

♡ Hjärnan förstår inte skillnaden på att drömma, visualisera eller uppleva. Samma reaktioner sker i den fysiska kroppen och det är denna princip jag jobbar med.  

♡ Sessionerna handlar om att fördjupa kontakten med din essens=själen=kärlekskraften=harmoni

♡ Vi letar bla upp blockeringar i kroppen för att rensa och släppa dom. Jag ser blockeringarna hos dig som svart rök.

♡ Jag använder mig av min röst, min trumma, min skallra och vägledningskort.

♡ Efter en session känner klienten sig ofta lugn och harmonisk.

Enskilda sessioner

♡ Två sessioner om ca 75 min 2000 kr.
ERBJUDANDE fram till jul! Två sessioner 1500 kr!

1. Boka din första tid på www.calendly.com/linapaulsen
3. Efter första sessionen mailar jag din faktura och du betalar via swish eller bankgiro.

Coachingprogram med sessioner

♡ Under 8 veckor jobbar vi tillsammans för att komma närmare dig själv och din sanning.
♡ Under den perioden får du tre sessioner med mig via telefon. Varje session är 75 min. Jag ringer dig på din bokade tid.  
♡ Mailkontakt med uppföljning varje vecka.
♡ Under dessa veckor har du även tillgång till onlinekursen HARMONI - Hitta hem till dig själv.
♡ 8 v individuellt coachingprogram med veckovis feedback inkl onlinekurs 4000 kr.


1. Boka din första tid på www.calendly.com/linapaulsen
2. Efter sessionen mailar jag din faktura och du betalar via swish eller bankgiro.

Lina Paulsén

”Lina jag har så mycket att vara tacksam för och du har hjälpt mig att både se och känna detta ända in i hjärtat. Under coachingprogrammet gav du mig vägledning för att jag själv skulle hitta nycklarna till den dörr som jag stängde för länge sedan, när jag hoppade in i ekorrhjulet med 3 barn, hus, göra karriär och samtidigt förhålla mig till diverse sjukdomar som finns i min närhet.

När den dörren öppnades kunde jag äntligen känna balans och harmoni igen, precis som för 20 år sedan då man var ung, oförstörd och allt var så enkelt. Nu känner jag för att stanna upp och njuta av vardagarna också. Jag har hittat balansen mellan måsten och det det kravlösa. Jag har hittat ljusglimtar, glädje, energi för alla dagar i veckan bara jag är där med närvaro. Närvaro var ledordet för mig under kursen och det är min nyckel för att kunna leva det liv jag vill leva fullt ut.  

Jag rekommenderar Lina till alla som är redo för att hitta hem till sig själva igen. Hon är fantastisk, hon är äkta, så ödmjuk och fin på alla sätt, man känner sig trygg under samtalen och hon sprider verkligen värme och ljus! ” 

Nathalie Ohlsson