HEL - VÄCK DIN FEMININA KRAFT

8 veckors resa till ett helhjärtat liv med intuition, själfullt systerskap och universums kraft.

LEV FRÅN HJÄRTAT I SAMKLANG MED UNIVERSUM

Det här programmet är för dig, kvinna som längtar efter något mer, som vill bjuda in din själs visdom och intuition att ta plats i ditt hjärta. Detta är för dig som vill hitta tillbaka till din feminina urkraft. Det är för dig som är villig att skala av, förenkla och släppa taget om gamla föreställningar som inte längre gynnar dig. Det är för dig som är villig att vara i det obekväma tomrummet för att ge plats åt något nytt att födas fram.

Om du läser det här just nu, kan det vara så att du har något viktigt att bidra med här på jorden. Dina utmaningar och prövningar är inbjudningar in i ditt mörker. För att väcka den medvetenhet som väntar på att vakna och lysa upp en del av dig. Det är detta som är livet. Cykler av mörker och ljus om vartannat om vi följer livets flöde. Och i varje kärleksfullt möte med skuggan transformeras det till ljus så att du kan lysa upp vägen för andra.

FEMININ & MASKULIN ENERGI I EN DANS

Yin och yang symboliserar två motpoler.
Yin - Feminin energi, mörker, måne, kyla, passiv, vilande, reflekterande, fast, långsam, visdom från intuitionen.
Yang - Maskulin energi, ljus, sol, värme, aktiv, dynamisk, rörlig, snabb, kunskap från intellektet.
Symbolen yin och yang visar även hur den ena energin kan övergå i den andra – för yang kan inte växa utan yin och vice versa. Man kan även se yin- och yang-symbolen som att det mörkaste också har något ljust i sig och att det ljusa har något mörkt i sig. Det är aldrig endast det ena eller det andra utan allt existerar i balans i förhållande till vartannat.

 Vi behöver ha vår egen unika balans mellan yin och yang, feminin och maskulin energi. Samhället idag är yangdominerat med snabbhet, aktivitet, struktur oh kunskap. Många kvinnor har svårt att passa in eftersom vi naturligt är mer feminin energi. Vi tillåter inte vår feminina energi att få finnas i den utsträckning som vi skulle må bra av vilket leder till minskad livskraft, glädje, intuition, kreativitet, passion och naturliga instinkter. Den feminina energin är starkt kopplad till hjärtat, själen=intuitionen och även kroppen=instinkten. Hjärtats längtan och kroppens instinktiva budskap pratar ständigt till oss med en tyst, mjuk röst om vi är villiga att lyssna, se och känna bortom intellektets alla tankar. Denna utbildning lägger ett stort fokus på att kan hitta tillbaka till vår feminina energi och ta del av den urkraft och visdom som det är meningen att vi ska ha tillgång till.

HEL-HJULET

 Symbolen ovan har jag skapat och döpt till HEL-hjulet. Det är en blandning av symbolen Seed of Life, en kompass, en cirkel och en stjärna.

 Seed of life står för de sju dagarna av skapelsen och representerar välsignelsen av pånyttfödelse och nytt liv. Kvinnan som har förmågan att skapa nytt liv. Kompassen representerar intuitionen och vår inre vägledning, samt det shamanska medicinhjulet. Cirkeln representerar vår helhet samt cirkeln av ständig förändring. Stjärnan representerar vår "true north", vår sanning.

Allt förändras ständigt. Allt går i cykler. Födelse, utveckling, död och återfödelse. Se på naturen. Allt är som det ska. Livet är dessa cykler. Så enkelt, men ändå så svårt. Enkelt om vi väljer att ha tillit till att allt har sin gång. Födelse, utveckling, död och återfödelse. Enkelt om vi väljer att åka med på livets resa och följa flödet. Enkelt om vi väljer att följa glädjen, inspirationen och intuitionen. Enkelt, men ändå så svårt. Svårt för att vi har tappat kontakten med detta livsflöde, vi har tappat kontakten med vår feminina, intuitiva kraft som är sammankopplad med moder jord, solen, stjärnorna och månens faser.


HEL-hjulet innehåller uråldriga traditioner. Det är en vägledning till en livsstil i harmoni med allt. Hjulet innehåller bla väderstrecken, årstiderna, elementen samt arketyper och vägledning från shamansk energimedicin. Här nedan finner du hjulets innehåll uppdelat i de fyra väderstrecken.


PROGRAMMETS 8 VECKOR

Kvinnor har samlats i cirkeln sedan urminnes tider för att dela sin visdom och här ses vi online så att du kan vara med oavsett geografiskt avstånd.

I ett tryggt space guidar jag gruppen genom väderstrecken i HEL-hjulet. När vi kvinnor står eniga och stöttar och lyfter varandra blir energin oerhört kraftfull. Tillsammans väcker vi intuitionen, vår feminina kraft och lyfter och stöttar varandra uppåt och framåt i livet.


 Vecka 1 och 2 - SYD
Elementet jord, årstid sommar, ungdom, vildkvinnan, arketyp ormen.
Precis som ormen ömsar vi här vårt skinn. Vi inventerar vår fysiska hälsa och vårt materiella liv. Vad behöver vi egentligen? Vi rensar och släpper taget om gammalt för att göra plats för nytt. Ormen lever med magen mot moder jord. Vi grundar oss och återknyter kontakten med hennes skönhet. Här bygger vi vår grund och vår trygghet.


Vecka 3 och 4 - VÄST
Elementet vatten, årstid höst, vuxen, modern, arketyp jaguaren.
Likt jaguaren lär vi oss att leva utan fiender. Vi förstår att allt runt omkring oss är projektioner från oss själva. Personer och situationer runt omkring oss speglar det vi har inom oss så att vi kan se det och läka det. Vi omfamnar mörkret och våra skuggsidor för att läka.


Vecka 5 och 6 - NORR
Elementet luft, årstid vinter, äldre, visdomskvinnan, arketyp kolibrin.
Utan egots högljudda röst är det dags att säga ja till livet och lyfta. Likt kolibrin som flyger med sina små vingar har också vi tillit till livets resa. Vi får näring och kraft när vi är sammankopplade med universum. Här kommer vi i kontakt med vår inre visdomskvinna, vi lyssnar in vår inre visdom, själens vägledning i form av nya drömmar och visioner. Här kommer vi i kontakt med vår inre visdomskvinna,


Vecka 7 och 8 - ÖST
Elementet eld, årstid vår, barn, jungfrun, arketyp örnen/kondoren.
Örnen och kondoren uppmuntrar oss att sprida våra vingar och skapa våra drömmars liv som också bidrar till allt annat liv. Jungfrun är den del av oss kvinnor som likt våren skapar nytt i varje stund, hon ser på livet med fräscha ögon i sin ljusa renhet. Vi sprider våra stora vingar av ljus.

PRAKTISK INFO

Detta är ett 8 veckors program online för själfulla kvinnor som vill leva helhjärtat.

VECKOVISA GRUPPTRÄFFAR ONLINE
Programmet startar med ett videomöte söndag 17 oktober kl 16-17:30 och avslutas med ett videomöte söndag 12 dec kl 16-17:30.
Däremellan har vi videoträffar en gång per vecka på söndagar kl 16-17:30.

KURSPORTAL
När du köpt din plats får du tillgång till kursportalen. Där finner du material som stöttar dig på din resa som tex meditationer,  yogaövningar och coachande reflektionsfrågor. Allt med syfte att du ska komma närmare din sanning.

COMMUNITY
På kurssidan har du även tillgång till gruppens slutna forum för delningar, diskussioner och stöd mellan gruppträffarna.

BONUS!
Om du bokar dig innan söndag 10 oktober bjuder jag på en individuell SESSION med mig på telefon!

♡ ♡ ♡

Resonerar detta med dig?
Känn dig hjärtligt välkommen att skriva några rader om dig själv och varför du vill vara med.
Om både du och jag tror att denna kurs är rätt för dig just nu, så mailar jag efter överenskommelse med dig din faktura.
Det är möjligt att dela upp beloppet på två månader om det passar dig bättre.

♡ Lina ♡

Lina Paulsén

”Lina jag har så mycket att vara tacksam för och du har hjälpt mig att både se och känna detta ända in i hjärtat. Under coachingprogrammet gav du mig vägledning för att jag själv skulle hitta nycklarna till den dörr som jag stängde för länge sedan, när jag hoppade in i ekorrhjulet med 3 barn, hus, göra karriär och samtidigt förhålla mig till diverse sjukdomar som finns i min närhet.

När den dörren öppnades kunde jag äntligen känna balans och harmoni igen, precis som för 20 år sedan då man var ung, oförstörd och allt var så enkelt. Nu känner jag för att stanna upp och njuta av vardagarna också. Jag har hittat balansen mellan måsten och det det kravlösa. Jag har hittat ljusglimtar, glädje, energi för alla dagar i veckan bara jag är där med närvaro. Närvaro var ledordet för mig under kursen och det är min nyckel för att kunna leva det liv jag vill leva fullt ut.  

Jag rekommenderar Lina till alla som är redo för att hitta hem till sig själva igen. Hon är fantastisk, hon är äkta, så ödmjuk och fin på alla sätt, man känner sig trygg under samtalen och hon sprider verkligen värme och ljus! ” 

Nathalie Ohlsson