HARMONI - KURS FÖR ATT HITTA HEM TILL DIG SJÄLV

Onlinekurs för att samla ihop dig själv och uppleva kropp, själ och sinne i harmoni

"Insikt är ett tillstånd av icke-tänkande. Varje gång du verkligen ser något ser du det när du inte tänker"
Osho

Vi letar och söker efter svar, sanning och mening utanför oss själva, efter något eller någon som ska göra oss hela. Du är redan hel. Det du upplever är att din helhet är splittrad. Människan är en helhet som består av tre huvudsakliga delar. Vi är energi i form av en själ som bor i en fysisk kropp som har känslor och ett intellekt med tankar. Din själ är din vägvisare, din kropp är din farkost och ditt intellekt är din assistent. Själens språk, intuitionen förmedlar budskap via kroppens olika sinnen och instinkter som i sin tur tolkar till intellektet.

"Intuitionen är en helig gåva och det rationella sinnet en trofast tjänare. Vi har skapat ett samhälle som hyllar tjänaren och har glömt gåvan."
Albert Einstein

Många av oss halkar in i ett liv där vi lever med utgångspunkt från huvudets logiska intellekt. Detta innebär att vi hoppar över de två första delarna; själen och kroppen. Vi tappar kontakten med vår helhet och känner oss trasiga eller splittrade på ett eller annat sätt.

Tecken på att ditt väsen är splittrat:
 - Du känner dig vilsen.
- Du är trött, stressad och orolig.
- Du har svårt att veta vad du vill.
- Du har svårt att sätta gränser.
- Du känner dig inte trygg i dig själv.
- Låg självkänsla och/eller lågt självförtroende.
- Du söker bekräftelse.
- Du söker lycka i socker, alkohol, mat, shopping m.m. (för att fylla "tomrummet" inuti)

Genom att vända uppmärksamheten INÅT, kan du samla ihop din helhet, lära känna dina delar och hitta hem till hela dig själv.

HARMONI

Ordet HARMONI representerar följande:

Hållning
Andning och Avslappning
Rörelse
Medveten närvaro och Meditation
Omgivande miljö
Näring
Inspiration och intuition

SYFTE

Kursens huvudsakliga syfte är att du ska få tekniker och verktyg för att få kontakt med din helhet. Att du ska få samla ihop och lära känna dina olika delar så att du upplever känslan av kärlek, trygghet, och inre lugn som finns tillgänglig för dig och bara väntar på att du ska hitta in. När du lever som en helhet, med hänsyn till hela dig själv kan du lyssna inåt och förstå dina olika delars språk och budskap och agera och leva i harmoni.

VERKTYG & TEKNIKER

Yoga, meditation, visualiseringar, andningsövningar, medveten närvaro, coachande frågor, egen reflektion.
Veckans övningar publiceras i kursportalen varje måndag.

ÖVERSIKT

Vecka 1 - Fysiskt fokus - Landa - Element jord
Landa i och förankra dig i din fysiska kropp, istället för att leva uppe i huvudets alla tankar.

Vecka 2 - Emotionellt fokus - Rensa - Element vatten.
Tekniker och övningar för att rensa ut "blockeringar" i vårt energifält som i sin tur skapat begränsande tanke- och beteendemönster och ev fysiska "problem".

Vecka 3 - Spirituellt fokus - Vision - Element luft.
Lär dig känna igen och lyssna på intuitionen, din själs röst. Upplev känslan av att du har hittat in till lugnet och kärleken som finns inuti dig. Känn tilliten till universum, du behöver inte ansvara för allt. Var och en har sin resa. Livet händer FÖR oss inte mot oss. Ju mer vi slappnar av, desto mer mottagliga blir vi för FLOW.

Vecka 4 - Mentalt fokus/Handling - Skapa - Element eld.
Tankens kraft är stark, den skapar i samarbete med känslan. Om vi gör arbetet med att rensa bort känslomässiga blockeringar kan våra tankar bli vår peppande assistent som hjälper oss skapa storhet och ljus.

PROVTITTA PÅ
VÄLKOMSTVIDEO VECKA 1

PRAKTISK INFO

♡ Kursen pågår under 4 veckor med syftet att du ska få en fördjupad kontakt med hela dig själv; kropp, själ och sinne.

♡ Kursen är en självstudiekurs och du får tillgång till materialet direkt.  

♡ Kursen är helt på distans online. Den består av videos, ljudfiler och PDF:er som du tar del av när det passar dig via kursportalen här på hemsidan.

♡ Varje vecka får du förslag på övningar i kursportalen. Min rekommendation är att du avsätter 20-30 min per dag till dig och din utveckling.

♡ Kursen har ett eget digitalt forum/community här på hemsidan där du kan kommunicera med mig och de andra deltagarna. Här kan du ställa frågor och få feedback på funderingar och processer som dyker upp.

♡ Du har tillgång till kursen i ett år, det blir som ett bibliotek som du kan återgå till när du vill och behöver.

 ♡ I mån av plats kan du lägga till två individuella sessioner med mig. Jag jobbar intuitivt och sessionerna innehåller det du behöver just nu i din process. För mer info se SESSIONER.

DETTA ÄR FÖR DIG SOM

♡ vill ha en förändring.

♡ vill hitta enkelheten och det vackra i det.

♡ vill hitta tillbaka till dig själv.

♡ vill stärka din intuition.

♡ vill leva mer i nuet.

♡ vill njuta mer av livet.

♡ vill hitta ett lugn inuti dig själv oavsett hur mycket du har runt omkring dig.

♡ vill känna lätthet i livet.

♡ vill leva mer efter ditt hjärta.

Lina Paulsén

ANVÄND DITT FRISKVÅRDSBIDRAG - MAILA MIG

”Lina jag har så mycket att vara tacksam för och du har hjälpt mig att både se och känna detta ända in i hjärtat. Under coachingprogrammet gav du mig vägledning för att jag själv skulle hitta nycklarna till den dörr som jag stängde för länge sedan, när jag hoppade in i ekorrhjulet med 3 barn, hus, göra karriär och samtidigt förhålla mig till diverse sjukdomar som finns i min närhet.

När den dörren öppnades kunde jag äntligen känna balans och harmoni igen, precis som för 20 år sedan då man var ung, oförstörd och allt var så enkelt. Nu känner jag för att stanna upp och njuta av vardagarna också. Jag har hittat balansen mellan måsten och det det kravlösa. Jag har hittat ljusglimtar, glädje, energi för alla dagar i veckan bara jag är där med närvaro. Närvaro var ledordet för mig under kursen och det är min nyckel för att kunna leva det liv jag vill leva fullt ut.  

Jag rekommenderar Lina till alla som är redo för att hitta hem till sig själva igen. Hon är fantastisk, hon är äkta, så ödmjuk och fin på alla sätt, man känner sig trygg under samtalen och hon sprider verkligen värme och ljus! ” 

Nathalie Ohlsson